Een professionele applicatie laten bouwen. Hoe gaat dat dan?

Bij Uptodate bouwen we professionele applicaties voor en met de gebruiker.

Applicaties
dinsdag 07 april 2020

Fase 1 Luisteren


We doen de dingen graag in een keer goed. Daarom vinden we het belangrijk om eerst goed naar u te luisteren over welke idee├źn u hebt, wat de doelgroep van uw organisatie is en wat u wilt bereiken. Nadat we goed geluisterd hebben kunnen we u een interactief ontwerp aanleveren waarin uw wensen zijn verwerkt. Zo kunt u meteen beoordelen of we goed geluisterd hebben.

Fase 2 Ontwerpen


Het ontwerpen van een professionele applicatie die bij uw bedrijf en medewerkers past vinden wij geweldig om te doen. Doorgaans ontwerpen wij eerst voor u een interactief ontwerp. Met dit interactieve ontwerp kunt u goed zien hoe uw uiteindelijke applicatie eruit komt te zien. Afhankelijk van uw wensen is het soms ook mogelijk enige funtionaliteit alvast mee te nemen in het interactieve ontwerp. Bent u helemaal tevreden? Laten we gaan bouwen.

Fase 3 Bouwen


Bij Uptodate maken we gebruik van betrouwbare en bewezen technieken om veiligheid en snelheid te kunnen garanderen. Omdat ons ontwerp doorgaans een-op-een wordt nagebouwd is het een kwestie van tijd voordat uw applicatie klaar is. Het realiseren van het ontwerp doen we in stappen en houden u altijd op de hoogte van vorderingen door feedbackmomenten.

Fase 4 Controle en feedback


Uw applicatie is gebouwd en u krijgt de mogelijkheid om feedback te geven zodat wij eventuele verbeteringen kunnen doorvoeren. Bent u helemaal tevreden? Laten we al uw medewerkers blij maken.

Fase 5 Naadloze implementatie


Het moment is aangebroken om de applicatie daadwerkelijk in gebruik te gaan nemen. We zorgen ervoor dat u en uw medewerkers een vlekkeloze ervaring hebben door alles aan te sluiten zoals het hoort. Bij vragen zijn we altijd bereikbaar en u wordt zo nodig direct geholpen.

Anders nog iets?


We zien vaak dat eenmaal de smaak te pakken, dat klanten tijdens het ontwikkelen van hun eigen applicatie meer toepassingsmogelijkheden zien. Wilt u nog meer integreren in uw net gebouwde applicatie? Wilt u nog een applicatie voor een ander werkproces? De mogelijkheden zijn eindeloos.

074 291 22 77