Privacy beleid


Uptodate Digitale Bedrijfsvoering geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor het (verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciƫle doeleinden ter beschikking aan derden.

Wie wij zijn


Uptodate Digitale Bedrijfsvoering is gevestigd in Hengelo. Wij verwerken persoonsgegevens overeenkomstig met de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de AVG.

Wanneer verzamelen wij uw persoonsgegevens?


Wij verzamelen uw gegevens vanaf het moment dat u uw gegevens invult of achterlaat op onze website door middel van bijvoorbeeld het contactformulier of bij het inschrijven op onze nieuwsbrief,

Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?


Wij verzamelen en verwerken uw gegevens voor het toezenden van informatie die u van ons gevraagd heeft, zoals een vraag via het contactformulier of het toezenden van een nieuwsbrief waarvoor u zich heeft aangemeld.

Welke persoonsgegevens verzamelen wij van u?


De persoonsgegevens die wij verzamelen zijn enkel die velden die u heeft ingevuld op het contactformulier of het aanmelden voor de nieuwsbrief, zoals uw naam, uw e-mailadres en (eventueel) uw telefoonnummer.

Bewaartermijn persoonsgegevens


U kunt zich altijd afmelden voor de nieuwsbrief door onderaan de e-mail te klikken op uitschrijven. Indien u zich afmeldt worden uw gegevens voor de nieuwsbrief binnen 14 dagen verwijderd. U kunt voor het verwijderen van uw persoonsgegevens ook een e-mail sturen naar info@uptodate.nl.

Rechten


U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens, het recht om correctie, verwijdering of overdracht van uw persoonsgegevens te vragen. Daarnaast heeft u het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van uw gegevens. Als u wilt weten welke persoonsgegevens van u door Uptodate Digitale Bedrijfsvoering worden verwerkt, kunt u een schriftelijk inzageverzoek doen. Uptodate Digitale Bedrijfsvoering behandelt uw verzoek binnen 4 weken. Blijkt dat uw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt u een aanvullend verzoek doen om uw gegevens te laten verwijderen, wijzigen of aan te vullen. U kunt uw schriftelijke verzoek sturen naar info@uptodate.nl. Mocht u het niet eens zijn met de wijze waarop Uptodate Digitale Bedrijfsvoering omgaat met uw persoonsgegevens dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen


Heeft u na het lezen van dit privacy beleid nog vragen, neemt u dan contact met ons op via info@uptodate.nl.

Gebruik van cookies


Uptodate Digitale Bedrijfsvoering maakt op haar website gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat een website op uw harde schijf van uw computer zet op het moment dat u de website bezoekt. De belangrijkste functie van cookies is om voor u de beste ervaring van onze website te kunnen bewerkstelligen.

Wijzigingen


Uptodate Digitale Bedrijfsvoering behoudt zich het recht voor dit privacy beleid aan te passen. Indien Uptodate Digitale Bedrijfsvoering een belangrijke wijziging doorvoert, die gevolgen hebben voor de wijze waarop wij persoonsgegevens verwerken, dan zullen wij dit kenbaar maken via berichtgeving op onze website en in de nieuwsbrief.